miercuri, 18 decembrie 2013

Cum sa faci bani cu gadgetul tau

In randurile ce urmeaza sa le cititi cateva aplicatii prin care  sa faci bani online de pe propriul telefon sau tableta cu android sau ios.Castigurile nu vor fi "imense",dar cu putin timp alocat fiecarei metode ar trebui sa faceti ceva,in fuctie de  timpul alocat.
Aceste aplicatii care va vor cere sa realizati cateva task-uri in urma carora vezi primi bani sau puncte pe care ulterior ii puteti converti in bani sau carduri cadou.Voi incepe intr-o ordine aleatorie si voi prezenta pe scurt fiecare aplicatie.

1. Appnana <- link de descarcare (Android/IOS)

  •  Tot ce trebuie sa faceti e sa descarcati aplicatia.
  • Dupa inregistrare veti primi bonus 10000 de Nanas(puncte).
  • Pentru fiecare zi in care va logati primiti 400 de Nanas.
  • Imediat ce faceti inca 5000 nanas,adica cand veti avea 15000 Nanas primiti de la mine 2500 Nanas  daca introduceti codul acesta c892650.

  • Va intrebati cum sa faceti Nanas?Simplu! Mergeti pe "Get Nanas", apoi  mergeti pe una din tipurile de oferte.Pentru cele gratis care nu cer cumpararea unui produs , fie va veti inregistra pe un site , fie veti descarca o aplicatiie pe care trebuei so rulati macar 30 de secunde dupa instalare,iar cand veti reveni in Appnana vei primi confirmarea puntelor in in urmatoare captura de ecran.

  • Aceste Nanas pot fi convertite mai apoi la alegere intro recompensa de la "Rewards".
2.  Gift cards  <- link de descarcare (Android)   





  • Dupa descarcare si intalare nu trebuie decat sa o deschideti si incepeti sa faceti puncte.

  • Pentru a primi din prima 100 de puncte trebuie doar sa intrati la "Input invititation Code" si introduceti acesti cod rdybu  ca in urmatoarea captura de ecran si apoi apsati pe confirm.
Felicitari!Acum aveti deja 100 de puncte.

  • In fiecare zi vezi primi niste puncte gratis daca vezi da "Check in" la "Daily Reward".Acest numar va creste in fuctie de cate zile consecutive dati " Check in", 5 in prima zi,10 in a doua ,15 in a treia si tot asa pana la maxim 30 de puncte in fiecare zi .Din a 6 zi consecutiv vezi primi cate 30 de puncte.
Acum aveti deja 105 !

  • Pentru a maximiza numarul de puncte,trebuie, la fel ca la AppNana sa faceti niste task-uri.In general aici vor fi pentru instalarea si rularea a macar 30 de secunde a unei aplicatii.Veti incepe doar cu cateva,dar treptat vor aparea si altele.
Dupa terminarea acestor vezi acea deja cateva sute.
  • Acum numai ramane decat sa strangeti un anumit numar de puncte ce pot fi convertite mai apoi la alegere intro recompensa de la "Rewards".
3 . JunoWalletAndroid si IOS ) <- link-uri de descarcare (Android/IOS)



  •  JunoWallet mi se pare destul de usor de folosit.Dupa instalare va inregistrati.Aici veti castiga direct dolari pe care ii convertiti in carduri cadou.

  • Pentru a face primii bani trebui se mergeti la "Settings" , apoi mergeti pe "Enter Inviter's Invite code" si introduceti codul acesta:  CM2024103 .Acest cod va oferii primii 25 de centi.


  • Cu aceasta aplicatie aveti o varietate mai mare de oferte pe car le puteti face.De la instalat aplicatii,la vizionat filmulete, raspunzand la chestionare si like-uri pe facebook.In consecinta o mai usoare castigare a banilor.
3. AppTrailer <- link-uri de descarcare (Android/IOS)


  •  Dupa instalare, trebuie doar sa va inregistrati  si pentru puncte bonus trebuie sa folositi codul: " christin93 "(fara ghilimele) cand o sa il ceara.
  •  Aici e destul de simplu,pentru ca in principal veti "viziona" trailere pentru puncte.
  • Din aceasta aplicatie veti putea scoate primii bani cand faceti 500 de puncte aferent a  0.50 centi direct in countul de paypall.Personal prima plata care mia fost facuta a fost de 0.61 centul in contul de paypall.
  • Un pont pentru ca face instant 500 de puncte e ca dupa ce vizualizati un anumit trailer si apoi descarcati si incercati aplicatia.Spuneti o parere scurta despre joc dand tip din Apptrailer, iar la 3 pareri la 3 jocuri diferite primiti cele 500, si puteti incerca prima plata in cazi ca nu sunteti convinsi.
5. Appreedem <- link de descarcare (Android/IOS)


  • Functioneaza pe acelasi principul ca Apptrailer cu exceptia faptului ca aici veti instala apliicatii pentru puncte fiind creata de aceasi companie.

















Ps: Tin sa merntionez ca toate capturile de ecran sunt facute de mine si daca intampinati oricare problema sau aveti o neclaritate nu ezitati sa intrebati.O sa incerc sa mai adaug si altele in lista cat de curand.






















12 comentarii:

  1. Bv am incercat prima aplicatie si voi mai incerca si altele
    Tin sa precizez (pentru cei ce vor sa le incerce nu este vrajeala)
    Happy New Year For Everybody

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa imi explici si mie ce trebuie sa fac in apptrailer, am intrat in aplicatie, am vazut multe categorii sus : Video, uploaded, offers, movies, free app, si nu primesc nicaieri puncte. La video este o lista infinita, si apare doar watch cu albastru, puncte 0, Adica m-am uitat la cateva complet si nici un punct, la uploaded la fel, la Video apar iar trailere, si apare la fiecare butonul watch si sub el apare scris points, am dat pe 3 filme, am avut rabdare sa se terminemcomplet si iar nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In apptrailer nu primesti decat la video si cel mai stabil este pe ios din cauza ca android apare pe o gama diversificata de telefoane, chiar daca googleplay te lasa sa instalezi respectiva aplicatie sunt sanse ca ea sa nu mearga pe orice dispozitiv din motive pe care nu le stiu.Pe un nexus 7 aplicatia merge fara probleme, pe 3gs la fel, dar probabil nu suporta orice dispozitiv, am avut aceasi problema pe un telefon cu andro

      Ștergere
  3. Da.Uite un screenshoot de când le foloseam de la 2 din ele.Unul e de la apptrailer dar cealaltă nu îmi amintesc .

    RăspundețiȘtergere
  4. alte aplicatii care platesc sigur :http://adf.ly/uxtyr
    http://adf.ly/uxu4Y

    RăspundețiȘtergere
  5. Descarcati apicatia Uento din Google Play Magazin,inregistreaza numele si adresa ta de mail iar la refer pune codu :LD8eJ pentru bonus.descarca aplicatii pentru a castiga puncte tinele deschise 30s si apoi stergele.cand atingi 500pct (5$) vei primi si tu un cod pe care il dai prietenilor.testata! Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu merg descarcate.
    Imi apare o pagina cu adf.ly si dau pe sari peste si nu se mai incarca .
    Ce trebuie sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca direct dp google play daca au android.

      Ștergere
  7. Puteți încerca aplicația cash reward, nu trebuie să instalezi aplicații, primești puncte jucând și vizualizând publicitate, plateste incepand de laa 1$ prin paypal si amazon giftcard. Fără referals poți face în jur de 5$-10zile, cu referals sumele cresc considerabil.link direct la googleplay http://mszqg.imeigoo.cn/share_global?code=1918438

    RăspundețiȘtergere
  8. http://codeclicker.com/click/earn?id=12492

    RăspundețiȘtergere
  9. http://codeclicker.com/click/earn?id=12492

    RăspundețiȘtergere